Stappenplan QuickScan

In 4 stappen brengen wij jou van het invullen van een (korte) vragenlijst naar waardevolle contacten uit ons duurzame netwerk! Het kost je slechts een fractie van je tijd!

Wie start de vragenlijst?

Wie gaat de QuickScan invullen? Dat kan iedereen zijn die belang heeft bij meer informatie over het betreffende onderwerp en een beter beeld wil krijgen van de mogelijkheden om duurzamer of meer circulair te gaan worden.

Deel je informatie met ons

De informatie die je met ons deelt is de basis waarmee wij verder kunnen en jou kunnen helpen meer circulair te gaan worden. We gaan je op basis hiervan verder op weg helpen. De vragenlijst is hierbij een eerste hulpmiddel.

Wij doen marktonderzoek voor jou!

Als de vragenlijst binnen is gaan wij die lezen en kijken op welke manier wij hiermee aan de slag kunnen. Wij schakelen ons netwerk in en leggen de eerste contacten met de juiste partners in ons duurzame netwerk. Via de site kun je een plekje reserveren in onze online agenda om een afspraak in te plannen. Doe dit vooral het is kosteloos en vrijblijvend.

We brengen je in contact met ..

Tijd om de zaken tastbaar te maken! Wij maken een rapport waarin we laten zien wat voor jou de verschillende mogelijkheden zijn voor een ciruclaire aanpak. We leggen contacten voor je in de markt. Je kunt zelf kiezen met wie je verder wilt praten of wellicht al gelijk zaken wilt gaan doen. Dit is voor jou kosteloos, wij vragen altijd een kleine vergoeding aan onze partners wanneer er daadwerkelijk zaken worden gedaan.

Ontdek de circulaire kansen voor jouw organisatie! Met onze QuickScans krijg je snel inzicht in jouw duurzaamheids- en circulariteitsprestaties en helpen wij je verder. Identificeer verbeterpunten, ontvang concrete suggesties en geef jouw bedrijf een boost op weg naar een circulaire toekomst. Start de QuickScan nu en zet de eerste stap naar duurzame groei! #CirculaireEconomie #Duurzaamheid #QuickScan

Kies uit de onderstaande onderwerpen en vul de vragen in, wij gaan vertrouwelijk met je antwoorden om:

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?