Duurzaam advies en consultancy - effectief richting duurzaamheid

Duurzaam advies & concultancy QuickScan

Deze Quickscan helpt bij het kiezen van duurzaam advies en consultancydiensten en workshops en trainingen over circulaire economie en duurzaam werken.

Na het invullen van de vragenlijst, lezen wij de uitkomst en kunnen wij u in contact brengen met de juiste partners voor verder specialistisch advies.

Wij waarderen de kans om u te ondersteunen bij het maken van de juiste keuzes, en u verder te helpen.

Neem gerust contact met ons op om een geschikt tijdstip voor het adviesgesprek te plannen. Of vul de online agenda in om een afspraak te plannen.

Hieronder vindt u enkele vragen om ons inzicht te geven in uw huidige situatie, vult u deze in zodat wij u verder kunnen helpen:

Expertise en ervaring:

Onderzoek de expertise en ervaring van het adviesbureau of de consultancydienst op het gebied van duurzaamheid, circulaire economie en verduurzaming van werkplekken. Kijk naar hun eerdere projecten, klanten en referenties om een goed beeld te krijgen van hun kwalificaties.

Dienstenaanbod en specialisaties:

Bekijk het dienstenaanbod en de specialisaties van het adviesbureau of de consultancydienst om ervoor te zorgen dat ze de juiste expertise hebben voor uw specifieke behoeften. Zoek naar diensten zoals milieubeoordelingen, circulaire ontwerpstrategieën, groene certificeringen en duurzaamheidsadvies.

Maatwerkoplossingen:

Zoek naar adviesbureaus die maatwerkoplossingen kunnen bieden die zijn afgestemd op de unieke behoeften, doelen en budgetten van uw organisatie. Ze moeten in staat zijn om oplossingen te bieden die praktisch en haalbaar zijn voor uw bedrijf.

Duurzaamheidscertificeringen en erkenningen:

Controleer of het adviesbureau of de consultancydienst gecertificeerd is door gerenommeerde instanties op het gebied van duurzaamheid en circulaire economie, zoals LEED, BREEAM, Cradle to Cradle of ISO 14001. Deze certificeringen geven aan dat ze voldoen aan bepaalde standaarden en richtlijnen voor duurzaamheid.

Klantgerichtheid en samenwerking:

Evalueer de klantgerichtheid en samenwerkingsbereidheid van het adviesbureau of de consultancydienst. Kies voor partners die open staan voor communicatie, feedback en samenwerking gedurende het hele proces van duurzaamheidsimplementatie.

Transparantie en rapportage:

Zorg ervoor dat het adviesbureau of de consultancydienst transparant is over hun methodologieën, processen en resultaten. Vraag om regelmatige rapportage en evaluatie van de voortgang van duurzaamheidsinitiatieven en meetbare resultaten.

Educatieve workshops en trainingen:

Beoordeel de kwaliteit en relevantie van workshops en trainingen over circulaire economie en duurzaam werken die worden aangeboden. Kijk naar de inhoud, de expertise van de trainers en de feedback van eerdere deelnemers om ervoor te zorgen dat ze waardevolle en impactvolle leerervaringen bieden.

Spamcontrole:
Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?