Wie ben ik? En waarom de circulaire QuickScan?

Ik ben Michel Rijkaart, en ik ben enorm enthousiast om je te vertellen over de QuickScans die ik in 2024 heb opgestart.

Sinds 2002 ben ik bezig als duurzaam ondernemer, een reis die begon met het vergroenen van de watermarkt en zich sinds 2021 heeft uitgebreid naar ICT en circulariteit. Afgelopen januari, dit jaar, heb ik als verdieping een mastermodule 'digitale innovatie' afgerond.

Mijn passie en kennis wil ik nu inzetten voor het begeleiden van diverse QuickScans, marktonderzoek specifiek gericht op duurzaamheid en circulariteit. Momenteel ligt mijn kennis met name op het verduurzamen van de ICT-branche. Maar dat is niet alles! Er staan nog meer nieuwe ontwikkelingen op de planning, waaronder QuickScans die allemaal draaien om circulariteit en duurzaamheid, tot nu toe 5 in totaal, met als specialisatie: ICT. Ik ben vastbesloten om op alle 5 gebieden dieper erin te duiken en jou waardevolle inzichten te bieden om je daadwerkelijk verder te brengen. Verder dan waar je nu staat.

Ik sta hier klaar om jou te helpen. Of je nu meer inzichten wilt, kennis zoekt, of gewoon in contact wilt komen met onze partners, ik ben er voor jou. En het beste van alles? Al mijn diensten zijn helemaal kosteloos voor jou. Je vraagt je misschien af hoe dat kan? Simpelweg omdat mijn verdiensten gekoppeld zijn aan zorgvuldig geselecteerde partnerbedrijven. Als je in de toekomst besluit om met hen in zee te gaan, is dat een win-win voor ons beiden.

Dus, waar wacht je nog op? Doe kosteloos en vrijblijvend een van de QuickScans, en ik help je graag op weg naar circulariteit.

Michel Rijkaart
Oprichter - De Circulaire Quickscan

Wilt u meer informatie? Heeft u vragen?